RENDELÉS - VÁSÁRLÁS

Informations for order see below...

Rendeléshez használhatod a mail-címet, vagy az oldalon található üzenet panelt (melyet a rendszer szintén a mail címemre irányít tovább).

1. Nézelődj, böngéssz a termékek között. Az internetes vásárlás gyakorlatot igényel és némi képzelőerőt. A részletgazdag fotókon a termék néha optikailag nagyobbnak hat, mint a valóság. Ezért kérlek mindig olvasd el részletesen a termék leírását a méretekkel együtt. Próbáld magadnak elképzelni, vagy  egy papírra lerajzolni, hogy lásd mekkora lehet a valóságban. A színeket igyekszem több szóval is érzékeltetni, hogy kifejezőbb legyen, hisz a képernyő színeinek beállítása gépenként eltérő lehet.

2. Ha sikerült kiválasztanod a neked tetsző terméket, az üzenet panelen (elérhetőségek menüpontnál), vagy mail-ben is adhatsz le rendelést. Ha a közölteken túl még további információra van szükség, használd az elérhetőségek bármelyikét, igyekszem segíteni. Minden termék kérhető más színben is mint a kínálatban lévő, vagy más méretben. Lehet egyéni elképzelésed is, ha tudom akkor megvalósítom. Ilyen kérés már több is akadt, amire a legbüszkébb vagyok az egy cica fül fotózási kellék volt.  A kínálatban szereplő termékek ára a leírás szerinti mérettel, felszereltséggel, mintázattal került kikalkulálásra. Amennyiben a termék leírásánál lényegesen eltérő méretű vagy díszítésű terméket szeretnél, KÉRLEK JELEZD FELÉM ÁR EGYEZTETÉS végett. Pl. karkötőnél 20 cm felett, nyakpántnál 35 cm felett, nyakláncnál 50 cm felett, nagyobb nyakékeknél, kesztyűnél a kombinált minta miatt mindenképpen beszéljünk a méretről előre, az ár méretarányosan emelkedik. Ennek oka, hogy nagyon időigényes technikával készülő termékekről van szó, ahol egy-egy centiméter eléréséhez bizony órákra van szükség. 

Méret vételnél arra ügyelj, hogy egy széles karkötőből picit hosszabb kell mint keskenyből. Javaslom, hogy papírból vágj ki a karkötőnek megfelelő szélességet és a csuklódhoz illesztve így határozd meg a kényelmes hosszúságot. Nyakláncnál pl. a belső, rövidebb ív méretét add meg, az lesz a nyaklánc hossza.

3. A beérkezett rendelést minden esetben írásban visszaigazolom, itt beszéljük meg a fizetés módját is és itt jelzem hogy mikorra tud elkészülni a termék ha nem a meglévő készletből választottál.  Ha két napon belül nem kapsz visszajelzést, nyugodtan hívj fel telefonon, lehet hogy az üzeneted elkallódott, vagy technikai okok miatt nem tudtam hozzáférni az üzeneteimhez. Fontos, hogy ha rövid határidő áll rendelkezésre, azt jelezd nekem, mert akkor elsőbbségi postázással tudok gyorsítani a kézbesítésen.            

4.  A pénz beérkezésekor rögtön postázok, amiről értesítést is fogsz kapni üzenetben. A terméket karton lapra esztétikusan felvarrva, gondosan csomagolva ajánlott küldeményként adom postára. A termék "vastagsága" miatt (gyöngyök, kapcsok, buborékos boríték vagy fólia) sajnos nem szabvány küldeménynek minősül még akkor sem, ha szabvány méretű borítékban elfér.  Díja a mindenkori postai díjszabásnak megfelelő (kb 390-430 Ft). Nagyobb méretű ékszerek (nyakpánt, körben csipke nyaklánc) általában D/14 méretű buborékos borítékban, vagy nem szabvány méretű, de súlya alapján még levélként feladható csomagban férnek el (505-740 Ft). 

5. Nagyon örülnék annak, ha visszajelzést kapnék róla mennyire vagy megelégedve a vásárolt termékkel. Ha bármilyen, a termékkel kapcsolatos észrevételed, építő kritikád van, szívesen veszem. Használhatod a "vendégkönyv" panelt is, ha szeretnéd mindenki számára láthatóvá tenni észrevételedet.

Köszönöm, hogy figyelmet szántál az ismertető elolvasására. Élvezd a böngészést!

                                                                                Vera

***

Look around, browse the products. If you choose, you can place an order in the message panel, or mail as well. For more informations ask me in mail, I will help you as soon as possible. Before ordering check yourself for size! Delivery is possible only after prepayment, and i will inform you about shipping costs.

Thank you for your attention. :-)  Vera

 

Újdonságok

Ebben a szekcióban nem található cikk.