TANFOLYAM - OKTATÁS

frivolitás - tatting - hajócsipke
 
Teljesen kezdők, újrakezdők számára 3 órás foglalkozásokat tartok, egyéb elfoglaltságom miatt most egy ideig csak hétvégén, elsősorban szombaton és vasárnap. Előzetesen egyeztessünk időpontot telefonon. 
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más-más a tanulási tempója, ezért egy foglalkozásra maximum 2 tanulót tudok felelősséggel elvállalni. Tapasztalataim alapján ennél nagyobb létszám esetén nem jut mindenkire elég figyelem az alapok (minta olvasás-értelmezés, gyűrű, ív, pikó,  összekapcsolások...) elsajátításához és nem szeretném ha azt éreznéd, nem kaptál megfelelő szolgáltatást a pénzedért. Majd meglátod milyen kevés is az a 3 óra! Aki gyorsabban halad, annak természetesen több fogást is megmutatok a foglalkozás ideje alatt, igény szerint.
A fotón is látható hajócskával dolgozom, mert az ékszerek ezzel az eszközzel szebben kivitelezhetők számomra, tűvel nem tanítom a technikát. Én jobb kezes vagyok, de tanítottam már bal kezes tanítványt is. Kicsit nehezebb számomra az oktatás, de nem probléma.
 
Óradíj: 4.000,- Ft/óra, az óradíjon létszám arányában osztoztok.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha pl. 2 tanulóval indul az épp aktuális tanfolyam, akkor fejenként összesen 6000,- Ft-ba kerül a három órás oktatás.  Ha pedig valaki vállalja azt hogy kizárólag csak vele foglalkozok egyedül a fenti óradíjért, akkor az eddigi tapasztalatom alapján jó eséllyel a haladóbb technikai fogásokból is elsajátít párat.
 
A tanfolyam idejére fonalat és hajócskát biztosítok. Ha szeretnéd megvásárolni az eszközt amivel tanulsz, 600,- Ft/db áron hazaviheted (két hajócskát használunk).
 
 #oktatástanfolyam #hajócsipkefrivolitástatting

Újdonságok

RIANNE fehér menyasszonyi szett

2019.09.12 10:03

Ezzel a szettel ma készültem el, Erika számára készült a nagy napra. Sok boldogságot kívánok neki!