TANFOLYAM - OKTATÁS

frivolitás - tatting - hajócsipke
 
Teljesen kezdők, újrakezdők számára 3 órás egyéni foglalkozásokat tartok, egyéb elfoglaltságom miatt most egy ideig csak hétvégén, elsősorban szombaton és vasárnap. Előzetesen egyeztessünk időpontot telefonon. 
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más-más a tanulási tempója, ezért egy foglalkozásra maximum 1 maximum 2 tanulót tudok felelősséggel elvállalni. Tapasztalataim alapján ennél nagyobb létszám esetén nem jut elég figyelem az alapok (minta olvasás-értelmezés, gyűrű, ív, pikó,  összekapcsolások...) elsajátításához és nem szeretném ha azt éreznéd, nem kaptál megfelelő szolgáltatást a pénzedért. Majd meglátod milyen kevés is az a 3 óra! Aki gyorsabban halad, annak természetesen több, haladóbb fogást is megmutatok a foglalkozás ideje alatt, igény szerint. Volt már erre is példa.
A fotón is látható hajócskával dolgozom, mert az ékszerek ezzel az eszközzel szebben kivitelezhetők számomra, tűvel nem tanítom a technikát. Én jobb kezes vagyok, de tanítottam már bal kezes tanítványt is. Kicsit nehezebb számomra az oktatás, de nem probléma.
 
Óradíj: 4.000,- Ft/óra/fő.
 
A tanfolyam idejére fonalat és hajócskát biztosítok. Ha szeretnéd megvásárolni az eszközt amivel tanulsz, 600,- Ft/db áron hazaviheted (két hajócskát használunk).
 
 #oktatástanfolyam #hajócsipkefrivolitástatting

Újdonságok

Kis pihenő után újra

2020.02.20 13:48

Volt egy hosszabb pihenő szakaszom, mivel az egyéb elfoglaltságaim mellett arra már nem volt erőm hogy ékszer készítést is vállaljak. Emiatt többek kérését sajnos vissza kellett utasítanom. Most újult erővel dolgozom, és mintha odafentről látnának, segítenének engem, jönnek is a megrendelések, igyekszem őket teljesíteni. Köszönöm mindenki türelmét és a megkereséseket, ezek szerint tetszik amit csinálok. :-)