TANFOLYAM - OKTATÁS

frivolitás - tatting - hajócsipke
 
Teljesen kezdők, újrakezdők számára 3 órás egyéni foglalkozásokat tartok, egyéb elfoglaltságom miatt most egy ideig csak hétvégén, elsősorban szombaton és vasárnap. Előzetesen egyeztessünk időpontot telefonon. 
Mivel nem vagyunk egyformák, mindenkinek más-más a tanulási tempója, ezért egy foglalkozásra maximum 1 maximum 2 tanulót tudok felelősséggel elvállalni. Tapasztalataim alapján ennél nagyobb létszám esetén nem jut elég figyelem az alapok (minta olvasás-értelmezés, gyűrű, ív, pikó,  összekapcsolások...) elsajátításához és nem szeretném ha azt éreznéd, nem kaptál megfelelő szolgáltatást a pénzedért. Majd meglátod milyen kevés is az a 3 óra! Aki gyorsabban halad, annak természetesen több, haladóbb fogást is megmutatok a foglalkozás ideje alatt, igény szerint. Volt már erre is példa.
A fotón is látható hajócskával dolgozom, mert az ékszerek ezzel az eszközzel szebben kivitelezhetők számomra, tűvel nem tanítom a technikát. Én jobb kezes vagyok, de tanítottam már bal kezes tanítványt is. Kicsit nehezebb számomra az oktatás, de nem probléma.
 
Óradíj: 4.000,- Ft/óra/fő.
 
A tanfolyam idejére fonalat és hajócskát biztosítok. Ha szeretnéd megvásárolni az eszközt amivel tanulsz, 600,- Ft/db áron hazaviheted (két hajócskát használunk).
 
 #oktatástanfolyam #hajócsipkefrivolitástatting

Újdonságok

Ebben a szekcióban nem található cikk.